Fifa Online 4 Ne Zaman Çıkacak? Fifa Online 4 Ücretsiz Paket!

Fifa Online 4 Erken Erişim Tarihi!

Fifa Online 4 Erken Erişim Tarihi ne zaman? Fifa Online 4 Ne Zaman Çıkıyor? Fifa Online 4 Türkiyeye çıkış tarihi ne zaman olacak? Fifa Online 4 Erken Erişim Tarihi açıklandı yazımızı aşağıdan okuyabilirsiniz!

Trulli
Fifa Online 4 - Fifa, Online, Türkiye
Trulli
Fifa Online 4 - Ücretsiz, Paket, Fifa

Fifa Online 4 Ücretsiz Paket Nasıl Alınır?

Fifa Online 4'de Ücretsiz Paket alabileceğimiz bilmeyen çok kişi vardır ve bunu çok erkenden öğrenip sizlere paylaşıyorum dostlar fakat şunu asla unutmayın bu paketimiz süreli yani belli bir zamandan bu ücretsiz kısmı gidecek ilerde gelirse yine sizlerle paylaşacağız takipte kalın. Fifa Online 4 oyunumuz'da kullanıcı adı revize etmeyi bilmeyen çok kişi var videomuzda 2 side gösterildi iyi seyirler.

Fifa Online 4 Ne Zaman Çıkıyor?

Fifa Online 4 severlerinin aklında ki tek soru şu; bu oyun ne zaman çıkacak? Merak etmeyin cevabını makalemizde yazacağız fakat ondan önce sizlere şunu demek istiyorum Fifa ilk defa Türkiyeye ücretsiz bir oyun getiriyor yanlışım olmazsa bu yüzden bu oyun gerçekten çok kıymetli bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. Peki 101 xp denen şirket nedir? bu şirketimiz EA SPORTS ile anlaşmalı olarak Türkiyemiz'de oyunu ücretsiz olarak piyasayasa sürüyor tüm işleyiş biçimi bu şirketimiz tarafından olacaktır. kodumuz: EHS Peki bu oyunumuz ne zaman çıkacak hemen söylüyorum oyunumuz 28 AĞUSTOS Tarihinde ERKEN ERİŞİM günlerine başlayacak sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah iyi günler bizimle olur... )

İfadeler

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu