Aim Lab Nasıl Kullanılır ? 2021 | Valorant Aim Geliştirme!

Aim Lab nedir nasıl kullanılır? Aim Lab ne işe yarar? Aim Lab valorant entegre nasıl edilir? Aim Lab valorant aim geliştirmek nasıl olur? Aim Lab nedir? Aim Lab oyunuma nasıl entegre edeceğim? Aim Lab ayarlarımı nasıl yapabilirim? Hepsi burada..


AİM LAB İNCELEMESİ

Steam üzerinden "ücretsiz" olarak aimimizi geliştirmek için yükleyebileceğimiz harika bir oyundur bir eğitici oyundur. Bu oyunu oynarken bileğiniz ağrıyacak rekorlar kıracaksınız ve gerçekten harika hissedeceksiniz.

Aim Lab’e girdikten sonra Cs:Go, Pubg, Valorant'da aiminizin inanılmaz derecede gelişeceğini göreceksiniz ardından diyeceksiniz ki "beyler hadi el girelim" ve girdikten sonra 30 kill mi dersiniz 40 kill mi dersiniz artık siz diyin ben karılşmıyorum o sayıya fakat kesinlikle önceden oynadığınız oyundan daha iyi oynayacaksınız kesinlikle tavsiye ediyorum aim lab'i.

Peki Aim Lab neden bu kadar meşhur oldu bir anda? hemen açıklıyorum yayıncılar sayesinde, yayıncılar o kadar güzel pr yaptılar ki tüm oyuncular öğrendi neredeyse bazıları ön yargılı davranıyor fakat günümüzde e sporcular bile bu uygulamayı kullanıyor.

AİM LAB NASIL KULLANILIR VİDEOM;



İfadeler

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Close Menu