Pubg Mobile Ölümsüzlük Hilesi! Hile Geldi Kazandık mı?

P

 ubg Mobile Ölümsüzlük Hilesi nasıl açılır?  Pubg Mobile Ölümsüzlük hilesi açma?  Pubg Mobile Ölümsüzlük nasıl açılır?  Pubg Mobile hile nasıl açılır?  Pubg Mobile cheat açma?  Pubg Mobil Ölümsüzlük nasıl yapılır?


Pubg Mobile'de hilelerin sıkıntısını hepimiz biliyoruz fakat elimizden bir şey gelmiyor daha doğrusu elimizden gelen tek şey bu hileleri kullanan kişileri report etmek. Maalesef Cs:Go, Valorant, Pubg Mobile gibi oyunlar sayabiliriz hile konusunda en az sıkıntı yaşayan oyunumuz League Of Legends dır orada ki oyuncular gerçekten çok şanslı fakat Pubg'de hile sorunu karşısında elinden geldiğince azaltmaya çalışmış hatta bitirmeye çalışmış fakat başaramamıştır yakın zamanda Pubg New State'in çıkacağını duyan Pubg Mobile gerçekten şuanda çok korkmuşa benziyor fakat korkunun ecele faydası yok..


Pubg Mobile Ölümsüzlük hilesi neredeyse hiç bir şekilde görülmemiş bir hileydi fakat bu hilede son zamanlarda çıktı "gövde üzerinden" ölmeyen bu arkadaşlarımız sadece bacaktan yiyor çok ama çok güçlü bir hile, karşımıza bu hile gelince maalesef elimizden bir şey gelmiyor..


Pubg Mobile yakın zamanda yeni bir harita daha getirdi geç kalınmış olan bu güncelleme dediğim gibi korkunun ecele fayda etmeyeceği dönemde geldi en başta gelseydi eminim ki daha çok oyuncu kazanabilirlerdi. Fakat geç kalındı.


Pubg Mobile elinde olan bu oyunu Pubg New State kaptırmak üzere birde üzerine hileler zortlayınca iyice işleri çok zorlaştı bakalım durumlar neyi getirecek fakat bildiğim bir şey varsa oda artık pubg gibi dev bir markanın artık zor belini doğrultacağıdır. Pubg New State ortalığı kasıp kavuracak eski oyuncular kalır mı bilmem ama bakalım önümüzde ki günler neler getirecek takipte kalalım.


Pubg Mobile hileleri konusunda bu şekilde videolar gelmesini istiyorsanız lütfen kanalımıza abone olarak ve like atarak yani beğenerek destek olmayı unutmayalım kendinize çok çok iyi bakın aşağıda ki videomuzu beğenmeyi unutmayın destekleriniz benim için çok ama çok önemli sizleri seviyorum iyi seyirler..


Son olarak şunu da demek istiyorum yakın zamanda kanalıma pubg mobile oynanış videolarıda gelecektir lütfen takipte kalalım sevgilerimle.. İyi seyirler...

Videom;



İfadeler

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. oha o ne lan dabbemi izledim videoyu böyle hileler yüzünden oyunumuz mahvoluyor

    YanıtlaSil
  2. başlığı ilk gördüğümde "hileyi nasıl kazanmış olabilirler ki?" dedim ama merak ettim izledim. hileye rağmen kazanmışsınız ve çok tebrik ediyorum. böyle hileler yüzünden insanları oyundan soğutuyorlar ama sen ise oyunlar hakkında bizi bilgilendirerek oyunları sevdiriyorsun❤

    YanıtlaSil

Close Menu