Fifa Online 4 ne zaman çıkacak? Çıkacağı tarih 2 Eylül

Fifa Online 4 ne zaman çıkacak? İşte çıkacağı tarih...

Fifa Online 4 ne zaman çıkacak? İşte çıkacağı tarih... Fifa oyun severler Fifa online 4 çıkacağı tarihi heyecanla ve merakla beklemeye başladılar. Erken kayıt avantajından yararlanmak isteyen milyonlarca Fifa Online 4 hayranları işte açıklıyorum çıkacağı tarih 2 Eylül, bu tarihte fifa online 4 bekleyenler mutlu sona kavuşacaklar.

Fifa Online 4 ne zaman çıkacak
Fifa Online 4 (2 Eylül)

Erken Erişim Ne Zaman Olacak?

Fifa Online 4 oyunu erken erişim tarihi olarak 28 Ağustos Tarihini verdi. Bu tarihe sitesinden de ulaşabilir ve belirtilen tarihte kayıtlarınızı yaptırıp harika kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Fifa Online 4 çıkacağı tarih
Fifa Online 4 Çıkıyor

Erken Erişim Tarihinde Bizi Neler Bekliyor?

28 Ağustos'ta başlayacak erken erişim günlerinde sahada yerinizi alın ve futbolu bilgisayarınızda ilk defa Türkçe anlatımla deneyimleyin sloganı ve ücretsiz olması ayrıca tüm bilgisayarlarda çalışması nedeni ile milyonların beklentilerini artırıyor. Oyuna erişim herkes tarafından olacak. Bir düşünün milyonların içinde kariyer yapmak ne harika olurdu değil mi? FIFA 2022’de seslendirme yapacak isimler belli oldu! Yapılan açıklamaya göre FIFA Online 4, serinin tarihinde ilk defa Murat Kosova ve Nebil Evren'in Türkçe yorumlarıyla katkı sağlayacağı eksiksiz bir yerelleştirme paketiyle gelecek

İfadeler

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu