Gta San Andreas Kasma Sorunu ÇÖZÜM! | FPS Arttırma!

 Gta San Andreas kasma sorunu nasıl giderilir? Gta San Andreas  donma sorunu nasıl geçer? Gta San Andreas fps arttırma? Gta San Andreas  kasma sorunu çözümü? Gta San Andreas  60 fps nasıl yapılır? Gta San Andreas  kasıyor çözüm ne? 



Gta San Andreas bildiğiniz gibi dünyanın en çok bilinen oyunlarından biridir bununla birlikte Gta Vice City beraberinde gelir fakat bu oyunlarda bizim en çok istediğimiz şey "60 fps" akıcı şekilde oynamaktır tabii bunun için bilgisayarınızın iyi olmasına gerek yok aşağıda ki videoda birazdan göreceğiniz tek bir tuş ile nasıl akıcı şekilde Gta San Andreas oynandığını. 


Gta San Andreas Rockstar Gamesin yapmış olduğu en güzel oyunlardan biridir adamlar işini bilerek yapıyor bu oyunları en son Gta 5 çıktı ve oyuncular şuan full focus şekilde Gta 6 yı bekliyorlar bakalım onda da kasma sorunu olursa videosunu çekerim. Aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz kasma sorunu çözümünü.


Gta San Andreas 30 fps düşük fps sorununu çözmek artık çok basit bunun için bilgisayardan ayarlara girip tonlarca bilmediğiniz şeylerle uğraşmanıza gerek yok 2 tık ile sorunu halledebiliriz Gta San Andreas çok oynanan bir oyun olduğu için adamlar bilgisayarınızı yormamak için bir tuş koymuş ayarlar kısmınıza acaba o tuş ne? bunların hepsi videomda mevcut İyi seyirler... Anlamadığınız bir yer olursa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum iyi seyirler dostlar...

KASMA SORUNU ÇÖZÜM VİDEOM;


OFFİCİAL VİDEO;



İfadeler

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. bi nostalji yapayim çocukluğuma döneyim dedim ama oyun nedense kasıyodu youtube a yazdım sen çıktın teşekürler geçemediğim görevi geçtim saol

    YanıtlaSil

Close Menu