Fifa Online 4 Ne Zaman Çıkacak | Erken Erişim Tarihi! Detaylı Bilgiler..

Fifa Online 4 Ne Zaman Çıkacak? Fifa Online 4 Erken Erişim Tarihi Ne Zaman? Fifa Online 4 Çıkış Tarihi Ne Zaman? Fifa Online 4 Ne Zaman Oynayacağız? Fifa Online 4 Türkiyeye Ne Zaman Çıkacak?


Fifa Online 4 30 haziranda duyuralan ve EA SPORTS'un Türkiye üzerinden çıkarttığı ilk ve tek ücretsiz oyun olan (fo3 hariç) Fifa Online 4 gerçekten çıktığı zaman bomba gibi bir oyuncu kitlesini kendine çekecek şimdiden oyuncu kitlesini kendine çekmeyi başardı bile insanlar sabırsızlıkla bekliyor bu oyunu.


Oyunun çıkış tarihi Sonbahar ayında olacak tek bildiğimiz konu bu fakat yakın zamanda Türkiye'ye erken erişimi açılacak bunun için Ön Kayıt yaptırmak zorunlu şimdiden 25.000 kayıt yaptırıldı oyun çığ gibi büyüyüp gidiyor bakalım çıktığı zaman durumlar ne olacak. 


Oyun Rusya, Tayland gibi yerlerde önceden çıktı ve E Spor alanı bile gerçekten muazzam bir şekilde büyüdü fakat EA gerçekten çok akıllı Türkiye gibi bir pazarı kaybetmek gerçekten çok sıkıntılı olurdu er ya da geç geldi. 


Biz oyuncular için gerçekten muazzam olan bu oyun tamamen ÜCRETSİZ! Oyun erken erişime çıktığı zaman oyunu kendi kanalımda oynayacağım izlemek isteyen arkadaşlarımız varsa abone olarak ve like atarak yani beğenerek destek olabilirler. 


Oyuna başlamadan önce erken erişime özel ödüllerimiz var bunları 5 arkadaşımızı kayıt yaptırarak alabiliyoruz veya sitenin içinde görevler bulunuyor bunları yaparak abalbiliyoruz. 


Oyun çıktığı zaman göreceğiz ne kadar indirme alacak neler olacak fakat şimdiden büyük bir patlama yapacağı bariz belli.


Oyunumuzu Rus bir şirket Türkiye üzerinden dağıtımını yapmak üzere almış bakalım istediklerini alacaklar mı? bizce daha fazlasını bile alırlar yayıncılar ile anlaşılırsa bu olay bambaşka bir olay olur. 


Yazımızı okuduğunuz için teşekkürler aşağıdaki kısımdan videomuzu izleyerek daha "detaylı" şeylere ulaşabilirsiniz iyi seyirler kendinize iyi bakın hoşçakalın.

FİFA ONLİNE 4 DETAYLI BİLGİLER;


OFFİCİAL TRAİLER;



İfadeler

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Yeni çıkacak bu oyunun fragmanı bile tüyleri diken diken ediyor mükemmel bir oyun olacağını düşünüyorum.(daha önce fifa online 3 oynamıştım o da eh işte fena değildi)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de kesinlikle öyle olacak bakalım beklemedeyiz..

      Sil
  2. emre abiğğ nasılsınn GUZELLL

    YanıtlaSil
  3. teşekürler artık biraz daha bilgi sahibi oldum

    YanıtlaSil

Close Menu