Don't Starve Together Webber Karakterinin Özellikleri Nedir? Hepsi Burada...

Dont Starve Together Webber Ayrıntıları

Don't Starve Together Webber Özellikleri Neler? Don't Starve Together karakter özellikleri nelerdir? Don't Starve Together örümcek karakterinin özellikleri neler? Hepsi burada bu yazımızda mevcut...

Dont Starve Together Webber - Dont, Starve, Together

Dont Starve Together Webber Özellikleri

Don't Starve Together'da en yetersiz karakterlerden biri olan Webber yakın zamanda aldığı "MUHTEŞEM" güncelleme ile gerçekten adeta mükemmel özellikli Don't Starve Together'ın en iyi karakterlerinden biri olmaya aday oldu.

Don't Starve Together Webber oyunda Örümcek olarak başladığımız bir karakter Webber . Peki bu karakterimizin hikayesi nedir? Bu karakterimizin hikayesi evde bir gün dururuken bir örümceğin bu çocuk olan karakterimizi yemesiyle başlayan bir maceraya tanıklık ediyor. Isırıldıktan sonra babası onu görüp örümcek olduğunu düşünerek evden kovuyor ve bu karakterimiz artık tek başına hayatta kalmaya çalışıyor.

Don't Starve Together'da Webber karakterimiz gerçekten yeni güncellemeden sonra base kurabiliyor ve örümcek yuvalarında 3.seviye olduğunda oralarda uyuyabiliyor geceleri.

Peki bu karakterimizin özellikleri bu kadar mı? HAYIR bu karakterimiz kendine 49 örümceğe kadar bir ordu oluşturabiliyor ve sonsuza kadar takip eden "sadık" örümceklere sahip oluyor. Örümceklerden tiksinmememizi sağlayan en önemli karakterlerden biri olmuş keiye teşekkürlerimizle.


Dont Starve Together Videom






İfadeler

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Dont Starve Together Webber güzel bir tanıtım olmuş çok beğendim. Başarılar...

    YanıtlaSil
  2. Güncellemeden sonra harika olmuş güzel anlatmışsın. Don't Starve Together' oyunu yeni güncellemeler gelirse bizi bilgilendir.

    YanıtlaSil
  3. kankam süper anlatmışsın webber gerçekten yeni güncellemelerle süper güçlü bir hero olmuş çok pasifti aktif olmuş eskiden böyle deildi farklı örümcekler üretemiyorduk falan bu arada wendy de çok güçlü bi karakter ikisini birlikte alıp arkadaşla oynarsak heralde ölümsüz falan oluruz neyse çok uzatmıyayım efsane yararlı bir metin videounuda izledim adamsın

    YanıtlaSil

Close Menu